customer service

Call us at +123456 or contact vie e-mail
address valeska@qode.com

Wat is Saint Melux?

Saint Melux is een nieuw en luxe parfummerk dat hoogwaardige nichegeuren aanbiedt voor zowel mannen als vrouwen. We hebben onze parfums samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waaronder dure kwaliteit oliën uit Frankrijk, om unieke en verfijnde geurcomposities te creëren die lang op de huid blijven hangen.

Hoe lang blijft een parfum van Saint Melux op de huid?

Nibh tellus molestie nunc non blandit massa. Pharetra magna ac placerat vestibulum lectus mauris ultrices. Fringilla phasellus faucibus scelerisque eleifend donec pretium vulputate.

Waar worden de parfums van Saint Melux geproduceerd?

Onze parfums worden geproduceerd in Nederland. We werken samen met gerenommeerde parfumeurs en productiefaciliteiten die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast gebruiken we dure kwaliteit oliën uit Frankrijk om een onderscheidende geurervaring te bieden.

Biedt Saint Melux ook andere producten dan parfums?

Op dit moment richten we ons voornamelijk op het aanbieden van nicheparfums van uitstekende kwaliteit. We willen onze klanten een uitzonderlijke geurbeleving bieden. In de toekomst kunnen we ons assortiment mogelijk uitbreiden met aanvullende producten, zoals lichaamsverzorgingsproducten en huissprays.

Biedt Saint Melux internationale verzending aan?

Ja, we bieden internationale verzending aan voor onze producten. We willen dat mensen over de hele wereld kunnen genieten van onze exclusieve geuren. Houd er rekening mee dat de verzendtijden en -kosten kunnen variëren, afhankelijk van het land van bestemming.

Zijn de producten van Saint Melux dierproefvrij?

Ja, we hechten veel waarde aan dierenwelzijn. Onze producten zijn volledig dierproefvrij. We testen onze parfums niet op dieren en gebruiken geen ingrediënten die op dieren zijn getest.

Hoe kan ik mijn parfum van Saint Melux het beste bewaren?

Om de kwaliteit en houdbaarheid van je parfum van Saint Melux te behouden, raden we aan om het op een koele, droge plaats te bewaren, weg van direct zonlicht en extreme temperatuurschommelingen. Het beste is om de parfumfles stevig af te sluiten om blootstelling aan lucht te minimaliseren, wat de oxidatie van de geur kan verminderen.

Hoeveel sprays van het eau de parfum van Saint Melux zijn voldoende?

De hoeveelheid sprays die nodig is, kan variëren afhankelijk van de gewenste intensiteit en persoonlijke voorkeur. Over het algemeen raden we aan om met een lichte toepassing te beginnen en indien nodig geleidelijk meer toe te voegen. Een goede richtlijn is om 2 tot 3 sprays op de polsen, nek en eventueel andere warme plekken op het lichaam aan te brengen. Je kunt de intensiteit aanpassen op basis van jouw voorkeur.

Newsletter

Subscribe To
Our Newsletter
For Updates