Verzending en Retourneren

Verzending:

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Bestellingen geplaatst vóór 16:00 uur worden doorgaans dezelfde werkdag nog verzonden. Wij maken gebruik van de verzendservice van PostNL.

Wij verzenden naar adressen binnen Europa. Of u nu in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje of een ander Europees land woont, wij leveren uw bestelling graag bij u thuis. De verzendkosten zijn gelijk voor alle landen in Europa.

Voor bestellingen met een totaalbedrag vanaf €60,00 zijn de verzendkosten gratis. Voor bestellingen onder €60,00 bedragen de verzendkosten €4,99.

Houd er rekening mee dat de geschatte levertijd van uw bestelling afhankelijk is van de bezorgdienst en externe factoren, en dat eventuele vertragingen buiten onze controle liggen.

Retourneren:

Bij Saint Melux hechten we waarde aan uw tevredenheid met uw aankoop. We hebben echter enkele richtlijnen voor retournering om een soepele afhandeling te garanderen.

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Houd er rekening mee dat geopende parfums niet kunnen worden geretourneerd vanwege hygiënevoorschriften.

Om een retourzending aan te melden, dient u een e-mail te sturen naar info@saintmelux.com met de volgende informatie:

  • Uw naam
  • Ordernummer
  • Product(en) dat u wilt retourneren
  • Reden van retournering

Zodra we uw retouraanvraag hebben ontvangen, sturen we u per e-mail de retourinstructies en verdere details over de retourprocedure. Zorg ervoor dat het geretourneerde product in de originele verpakking zit en ongebruikt is.

Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retourneren van het product voor uw rekening zijn, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst. We raden aan om het product veilig te verpakken en een verzendmethode te kiezen met tracking om ervoor te zorgen dat het pakket veilig bij ons aankomt.

Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot de verwerking van uw retour volgens ons retourbeleid. Afhankelijk van de betaalmethode die u hebt gebruikt, wordt het bedrag teruggestort op uw oorspronkelijke betaalmethode of ontvangt u een tegoed voor toekomstige aankopen.

Als u vragen heeft over het retourneren van een specifiek product of als u hulp nodig heeft bij het retourneren, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar om u te helpen.